“The path to greatness is along with others.”

Vi älskar att samarbeta och tror på att kombinera olika kompetenser för att skapa de mest intressanta resultaten. Vi arbetar internationellt tillsammans med reklambyråer, livstilsvarumärken, hotell, mässor, utställningar och inom retail. Vi erbjuder helhetslösningar från koncept och produktutveckling till produktion. 

 
43278481_10157739617399348_4340007183514075136_n.jpg

RESeARCH & DEVELOPMENT

Vi har ett omfattande internationellt nätverk av producenter och aktörer inom doft, mode och design. Tillsammans skapar vi projekt som ligger i framkant och leder till långsiktiga och lojala kundrelationer. För att utveckla det optimala upplägget för varje projekt analyserar vi tillsammans målsättningarna, budget och önskat resultat. Oavsett om det handlar om att ta fram en signaturdoft i form parfym, doftljus, interiörer, material, design, utställningar, events eller liknande så ser vi till att utveckla projektet från idé till färdig produkt.

 
pics_portrait.jpg

DOFTUTVECKLING

Tillsammans analyserar vi vilka värden och känslor ni vill förmedla med ert varumärke och projekt. Utifrån detta tar vi fram en kreativ plattform som vi översätter i doft. Vi arbetar endast med bästa möjliga hållbarhet och hänsyn till miljö och kvalitet. Vi hjälper ofta våra kunder med att ta fram signaturdofter, konceptuella tema dofter, interiör dofter etc. Doften kan paketeras i alla möjliga former som parfym, diffusers för rumsligheter, tvål, doftljus, olika material osv.

 
4.jpg

PRODUKTUTVECKLING

Vi erbjuder helhetslösningar från idé till färdig produkt. Vårt prisvinnande designteam formger och levererar färdiga produkter som lyfter och skapar värden till ditt varumärke.


1.jpg

Workshops & Föreläsningar

Vi håller regelbundet workshops och föreläsningar för företag, utbildningar och andra organisationer som är nyfikna på doftsinnet och hur man skapar doftkommunikation.